Restauranten

I restauranten byder  
Yves Le Lay velkommen til en nærværende aften i intime rammer

Yves Le Lay står i spidsen for gourmet restauranten. Han har udviklet en personlig stil og signatur med stærke rødder i det klassiske franske køkken, men med simplicitet og friskhed fra det nordiske køkken. Altid med udgangspunkt i de absolut bedste råvarer, tilberedt og forædlet med høj teknisk præcision og legesyg nysgerrighed efter nye smage og teksturer.

Vores gourmetestaurant har kun 12 pladser. Det er derfor nødvendigt at booke plads.

Det er muligt at booke plads til op til 4 personer per booking via vores bookinglink. Kontakt os på mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), hvis du ønsker at booke til flere end 4.

Menuen – DKK 1000 per person
Menuen består af 6 retter ud fra dagens tilgang af sæsonens fisk, kød og grønt. Vine og drikkevarer kan tilvælges på dagen.

Hele molevitten – DKK 2000 per person
Bestiller du hele molevitten får du vores 6-retters menu sammen med en nøje udvalgt vinmenu. Aftenen skydes i gang med snacks og champagne. Derefter 6 retter med vin og afsluttes med kaffe og petit fours.

Yves Le Lay
Køkkenchef

Overrask en du holder af!

Menuen er inspireret af sæsonens råvarer

Menuen er typisk bestående af 8-12 retter. Her er et lille udpluk af tidligere retter.

Vagtelæg

Hornfisk

Hummer "Satay"

Lam & asparges

Pavé corrèzien

Koldskål

Book bord