Restauranten

I restauranten byder  
Yves Le Lay velkommen til en nærværende aften i intime rammer

Yves Le Lay står i spidsen for gourmetrestauranten. Yves har udviklet sin personlige stil og signatur med stærke rødder i det klassisk franske køkken, men med simplicitet og friskhed fra det nordiske køkken. Altid med udgangspunkt i de absolut bedste råvarer, tilberedt og forædlet med høj teknisk præcision og legesyg nysgerrighed efter nye smage og teksturer.

Vores gourmetestaurant har 14 pladser. Det er derfor en god idé at booke plads.

Det er muligt at booke plads for op til 6 personer per booking via vores bookinglink. Kontakt os på mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), hvis du ønsker at booke til flere end 6, eller hvis du ønsker at booke hele restauranten.


Hele molevitten – DKK 2000 per person
Bestiller du hele molevitten får du vores 6-retters menu sammen med en vinmenu der er sammensat og afstemt til hver enkelt ret.

Aftenen skydes i gang med snacks og champagne. Derefter 6 retter med vin og afsluttes med kaffe og petit fours.


Menuen – DKK 1200 per person
Menuen består af 6 retter ud fra dagens tilgang af sæsonens fisk, kød og grønt. Vine og øvrige drikkevarer kan tilvælges på dagen.


Hverdagsoplevelsen – DKK 500 per person
Onsdage og torsdage tilbyder vi en reduceret menu. Hverdagsoplevelsen kan være et uddrag af “Menuen”, eller at kokketeamet afprøver nye retter og menuelementer. Vine og øvrige drikkevarer kan tilvælges på dagen.


Ved booking beder vi dig angive dit valg af menu, og oplyse om eventuelle allergier, som vi skal tage hensyn til.

Yves Le Lay
Køkkenchef

Overrask en du holder af!

Menuen er inspireret af sæsonens råvarer

Menuen består typisk af 8-12 serveringer. Her er et lille udpluk af tidligere retter.

Vagtelæg

Hornfisk

Hummer "Satay"

Lam & asparges

Pavé corrèzien

Koldskål